Home » Filma

Etiketë: Filma

Night School (2018)

Night School (2018) | Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një grup ngatërrestarësh janë detyruar ndjekin shkollën e natës me shpresën se ata do kalojnë provimin e diplomës për përfunduar shkollën e mesme.

 

trailtube-logo Night School (2018)
/*  

trailtube-logo Night School (2018)
//

 

trailtube-logo Night School (2018)

The post Night School (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

Reklama

The Santa Clause 2 (2002)

The Santa Clause 2 (2002) | Komedi, Familjar, Fantazi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Skot Kalvin ka qenë një Babagjysh modest për dhjetë vjet, por gjithçkaje mund t’i vijë fundi nëse nuk gjen një Babagjyshe. Punët vështirësohen kur ky kusht duhet përmbushur para mbrëmjes Krishtlindjeve.

 

trailtube-logo The Santa Clause 2 (2002)
/*  

trailtube-logo The Santa Clause 2 (2002)
//

 

trailtube-logo The Santa Clause 2 (2002)

The post The Santa Clause 2 (2002) appeared first on Filma24hd.cc.

L Storm (2018)

L Storm (2018) | Aksion | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Agjenti i Komisionit Anti Korrupsion Uilliam Luk dhe oficeri i Njësisë Financiare Lau Po-keung po hetojnë një rast larje parash dhe korrupsioni, por kanë mbetur një rrugë qorre pa prova. Ndërkohë, Ching Tak-ming, i Skuadrës L (Hetimi Dishiplinar) merr një raport ku thuhet se Luk është i korruptuar. Luk pezullohet nga detyra dhe duhet provojë është i pafajshëm dhe t’i shkojë kësaj çështje deri fund…

 

trailtube-logo L Storm (2018)
/*  

trailtube-logo L Storm (2018)
//

 

trailtube-logo L Storm (2018)

The post L Storm (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)

Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018) | Aventure, Komedi, Familjar | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Soni dhe Semi janë dy adoleshentë e quajnë veten gjuetarë thesaresh. kërkim brenda një shtëpie braktisur, gjejnë një kukull pazakontë ventrikulisti. Aventura e vërtetë fillon kur kukulla ngjallet dhe futet jetën e tyre pikërisht një natë para Hallouinit.

 

trailtube-logo Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)
/*  

trailtube-logo Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)
//

 

trailtube-logo Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)

The post Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

Colette (2018)

Colette (2018) | Biografi, Drame, Histori | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Pasi martohet Paris, jeta e Koletës nga fshati, ndryshon rrënjësisht. Ajo njihet me shoqërinë e lartë dhe pranon shkruajë një roman botohet nën autorësinë e bashkëshortit saj batakçi. Suksesi, e frymëzon atë për kapërcyer kufizimet shoqërore shekullit 20-të.

 

trailtube-logo Colette (2018)
/*  

trailtube-logo Colette (2018)
//

 

trailtube-logo Colette (2018)

The post Colette (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

Blood Brother (2018)

Blood Brother (2018) | Aksion, Krim, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Xheik Bening del nga burgu ps 15 vitesh dhe kërkon hakmerret ndaj shokëve fëmijërisë e lanë pas. Por mbi gjitha ai do hakmerret ndaj “vëllait gjakut” Soni Karson i cili tashmë është bërë polic.

 

trailtube-logo Blood Brother (2018)
/*  

trailtube-logo Blood Brother (2018)
//

 

trailtube-logo Blood Brother (2018)

The post Blood Brother (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

The Appearance (2018)

The Appearance (2018) | Horror, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kur një murg gjendet i vdekur një mënyrë tmerrshme, Kisha dërgon Mateo Inkuizitorin, një burrë racional shkencës, hetojë ‘shtrigën’ akuzohet për krimin. Kur Mateo e gjen veten anën e akuzuarve kur dhe disa murgj tjerë vdesin mënyrë misterioze, ai duhet mësojë se shkenca nuk mund shpjegojë tmerret rreth tij, para se manipulohet nga ligësia ka pushtuar manastirin.

 

trailtube-logo The Appearance (2018)
/*  

trailtube-logo The Appearance (2018)
//

 

trailtube-logo The Appearance (2018)

The post The Appearance (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

The Princess Switch (2018)

The Princess Switch (2018) | Romance | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një javë para Krishtlindjeve, një dukeshë shkëmbehet me një grua zakonshme nga Çikago, duket identike si ajo.

 

trailtube-logo The Princess Switch (2018)
/*  

trailtube-logo The Princess Switch (2018)
//

 

trailtube-logo The Princess Switch (2018)

The post The Princess Switch (2018) appeared first on Filma24hd.cc.