Home » Filma me Titra Shqip HD

Etiketë: Filma me Titra Shqip HD

Broken Contract (2018)

Broken Contract (2018) | Aksion, Krim, Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kontrata e thyer: Maksi, një pronar klubi nate, i kërcënohet jeta nga gangsterat vendas. Ai kërkon mbështetje nga njohjet ka gruaja e tij, kështu punëson një vrasës me pagesë për t’i zgjidhur problemet. Maks verbohet nga fuqia e tij e re dhe familja e sheh teksa ai i largohet qëllimit fillestar, ndërkohë vdekjet shtohen.

 

trailtube-logo Broken Contract (2018)
/*  

trailtube-logo Broken Contract (2018)
//

 

trailtube-logo Broken Contract (2018)

The post Broken Contract (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama

Blue My Mind (2018)

Blue My Mind (2018) | Drame, Fantazi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

15-vjeçarja Mia po përballet me një transformim dërrmues pikëpyetje ekzistencën e saj. Trupi i saj po ndryshon rrënjësisht dhe pavarësisht përpjekjeve dëshpëruara për ndalur procesin, ajo shpejt detyrohet ta pranojë se natyra është shumë e fuqishme.

 

trailtube-logo Blue My Mind (2018)
/*  

trailtube-logo Blue My Mind (2018)
//

 

trailtube-logo Blue My Mind (2018)

The post Blue My Mind (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

The Farm (2018)

The Farm (2018) | Horror, Mister, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Nora dhe Aleku janë një udhëtim dhe ndërsa kalojnë nëpër rrugët e shkreta Amerikës, ndeshen me banorë shumë çuditshëm dhe ashpër. Ata gjejnë një motel për kaluar natën, por zgjohen një fermë, për t’u trajtuar si kafshë. Filmi ka skena rënda dhune dhe lakuriqësie…

 

trailtube-logo The Farm (2018)
/*  

trailtube-logo The Farm (2018)
//

 

trailtube-logo The Farm (2018)

The post The Farm (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Beauty & the Beholder (2018)

Beauty & the Beholder (2018) | Drame, Romance | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një kirurg plastik i suksesshëm i cili nuk ka dashuruar kurrë, ndryshon botëkuptimin, moralin dhe metodat e tij vetëm pasi takon një grua thjeshtë ndryshe nga çdo femër ka njohur parë.

 

trailtube-logo Beauty & the Beholder (2018)
/*  

trailtube-logo Beauty & the Beholder (2018)
//

 

trailtube-logo Beauty & the Beholder (2018)

The post Beauty & the Beholder (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

The Little Stranger (2018)

The Little Stranger (2018) | Drame, Horror, Mister | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Gjatë verës vitit 1948, doktor Faradeji shkon shtëpinë gjigante familjes Ajres. Tashmë, ajo e ka humbur shkëlqimin dhe banorët e saj, nëna, djali dhe vajza përndiqen nga një forcë ogurzezë. Një seri ngjarjesh misterioze ndërthurin jetët e tyre, me atë mjekut familjes…

 

trailtube-logo The Little Stranger (2018)
/*  

trailtube-logo The Little Stranger (2018)
//

 

trailtube-logo The Little Stranger (2018)

The post The Little Stranger (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Sollers Point (2017)

Sollers Point (2017) | Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Keith është një djalë 24-vjeçar i cili ka qënë shitës droge. Sapo ka dal nga burgu dhe momentalisht jeton me atin e tij. Ai po përpiqet nis çdo gjë nga e para por rruges ka shumë veshtirësi.

 

trailtube-logo Sollers Point (2017)
/*  

trailtube-logo Sollers Point (2017)
//

 

trailtube-logo Sollers Point (2017)

The post Sollers Point (2017) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Journey to the Center of the Earth (2008)

Journey to the Center of the Earth (2008) | Aksion, Aventure, Familjar | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Brendan Fraser luan këtë aventurë plot aksion bazuar tregimin klasik Xhul Vernit është e sigurt se do argëtojë gjithë familjen! I mbështetur një dhënë për gjetur qendrën e tokës, Trevor Anderson (Fraser), nipi i tij dhe udhërrëfyesja e tyre bëjnë një zbulim madh i çon një udhëtim drithërues drejt panjohurës. përpjekje për gjetur rrugën e kthimit, grupi udhëton mespërmes një bote nuk e kanë parë parë, duke u përballur me krijesa dhe objekte nuk i kishin imagjinuar kurrë!

 

trailtube-logo Journey to the Center of the Earth (2008)
/*  

trailtube-logo Journey to the Center of the Earth (2008)
//

 

trailtube-logo Journey to the Center of the Earth (2008)

The post Journey to the Center of the Earth (2008) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

August Rush (2007)

August Rush (2007) | Drame, Muzike | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një dramë e cila është si një përrallë zanash, ku një djalë jetim përdor dhuntinë e tij (muzikën) si çelës për gjetjen e prindërve biologjik.

 

trailtube-logo August Rush (2007)
/*  

trailtube-logo August Rush (2007)
//

 

trailtube-logo August Rush (2007)

The post August Rush (2007) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Üç Harfliler 2: Hablis (2015)

Üç Harfliler 2: Hablis (2015) | Horror | Cilësia: HDRip


Rreth filmit:

Pas një jete qetë dhe lumtur, një gruaje dhe familjes saj, iu shndërrohet jeta një makth kur fillojnë ndodhin vepra mbinatyrshme dhe misterioze shtëpinë e tyre.

 

trailtube-logo Üç Harfliler 2: Hablis (2015)
/*  

trailtube-logo Üç Harfliler 2: Hablis (2015)
//

 

trailtube-logo Üç Harfliler 2: Hablis (2015)

The post Üç Harfliler 2: Hablis (2015) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

The Great Battle (2018)

The Great Battle (2018) | Drame, Aksion, Histori | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një film historik rreth rrethimit kullës Ansit dhe betejës epike tetëdhjetë e tetë ditore Yang Manchuni dhe trupat e tij Goguryeo luftuan kundër 500,000 pushtuesve dinastisë Tang.

 

trailtube-logo The Great Battle (2018)
/*

trailtube-logo The Great Battle (2018)
//

 

trailtube-logo The Great Battle (2018)

The post The Great Battle (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.