Home » Libra

Fjalori-i-informatikes

Fjalor Rusisht Shqip

Inteligjenca emocionale

Neurologjia

Tekste këngësh

Lista e pyetjeve për përgatitjen e testit kualifikues për konkursin e specializimeve

Broshurë për Urgjencat

RIZGJIMI I LUTJES

Shëndeti Psiqik

Gramatika e gjuhes shqipe

Fjalori i nocioeneve fetare

Fjalor i shkurtër Shqip – Rusisht

An Easy Way to Make Questions in English

Immunology

Kontrolli i infeksioneve

Pyetje dhe përgjigje nga Historia

Higjiena e duarve në kujdesin shëndetësor

Herbal Treatment for Renal Diseases

Hemoptysis The HAARP Project

Çka është Gripi i shpezëve (avian)

Ku e kishit parkuar makinen

Permbledhje e gramatikes

Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

FLORI BRUQI Triumfi Shqiptar

Fjalorthi i gjuhësisë nga FGJSSH

Fjalor Anglisht Shqip

Bioteknologji farmaceutike – Fjalori

Fjala shqipe në vend të fjalës së huaj

Anektodat e Nastradinit

Figurat Stilistike

Figurat letrare

Red Cell Enzymes

Kriminalistika Mjekësore

Laringiti akut

Italisht-shqip

James Pandeli – 10 Essays

Jeta e Re

Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

Klasifikimi ndërkombëtar i sëmundjeve

Kontrolli i infeksioneve

Ku e kishit parkuar makinen

Kultura me K të madhe te shkrimit

LajmetariS

Leximi letrar

Shoku kirurgjikal , diagnoza , mjekimi

Osteomieliti

Flebiti dhe tromboflebiti

Libri i eseve

Drogat – Njohuritë themelore dhe tretmani

Përshendetjet dhe disa fjalë bazike

Lakimi i emrave

Modele testesh

Vendimi mbi leximin e librave rreth interpretimit të ëndrrave dhe mbështetja në to për interpretim

Njeriu dhe natyra

Organizatat Ndërkombëtare

Physiology and Hygiene

Head and Neck Exam

Permbledhje e gramatikes

Pompimi i gjakut

Diabeti i shtatzënisë

Teoria e letërsisë

The Light of Islam – Drita Islame

Mësimi i Biologjisë në shekullin 21

Mësimi i Gjeografisë në shekullin 21

Mësimi i Kimisë në shekullin 21

Profetet e permendur në Kuran

Pyetje dhe përgjigje nga Historia

Pyetje nga informatika

Pyetje nga Makroekonomia

Pyetjet dhe përgjigjet në letërsi shqiptare

Pyetjet në kulturë kombëtare

Praktikumi i Fiziologjisë Patologjike

 

Reklama