Home » Duhani

Mjafton klikoni mbi artikullin ju intereson dhe do te hapet artikulli perkates.

ch_client = “raptoscop”;
ch_width = 468;
ch_height = 90;
ch_type = “mpu”;
ch_sid = “Hot”;
ch_color_site_link = “0000AB”;
ch_color_title = “0000AB”;
ch_color_border = “FFFFFF”;
ch_color_text = “000000”;
ch_color_bg = “FFFFFF”;Çka është Duhani ? 


Historiku i duhanit
Fakte për Duhanin

Pirja e duhanit, monoksidi i karbonit dhe infarkti 

Të dhënat për Duhanpirjen në Kosovë 

Pirja e duhanit kercenim per shendetin dhe jeten 

Studim shkencor dhe interesant per Duhanpirjen dhe demet nga Duhani Çfarë përmban një cigare ? 

Disa nga kancerogjenet qe permban duhani 

Ndryshimet pas lenjes se duhanit 

Te mirat e nderprerjes se duhanit 

Lufta kunder pirjes se duhanit Ndalimi i duhanit ne disa vende te botes 
Hapat e largimit apo lenjes se duhanit 
Nikotino plasterat dhe vendosja e tyre 


Toksinat ne tymin e duhanit (efektet e katranit) Demet e pirjes se duhanitKuriozitete për Duhanin dhe Duhanpirjen 

Duhani ju sjell … 

demet e duhanit,duhani shqip,duhani,duhani shqip,duhan shqip,duhan,pirja e duhani

Reklama