Home » Filma me titra shqip

Kategori: Filma me titra shqip

Filma me titra shqip

Status Update (2018)

Status Update (2018) | Komedi, Fantazi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kajëll Mor, një adoleshent nuk po ambientohet me divorcin e prindërve tijdhe me shkollën e re, fiksohet pas një aplikacioni magjik statuset media sociale i kthen vërteta.

 

trailtube-logo Status Update (2018)
/*  

trailtube-logo Status Update (2018)
//

 

trailtube-logo Status Update (2018)

The post Status Update (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama

Obsessed (2014) +18

Obsessed (2014) +18 | Drame, Erotik | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Historia e shkurtër e dashurisë midis një komandanti dhe bashkëshortes kapitenit tij, gjatë luftës Koresë me Vietnamin.

 

trailtube-logo Obsessed (2014) +18
/*  

trailtube-logo Obsessed (2014) +18
//

 

trailtube-logo Obsessed (2014) +18

The post Obsessed (2014) +18 appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Time Freak (2018)

Time Freak (2018) | Drame, Komedi, Romance | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Stillmeni, një student i apasionuar pas shkencave fizikës, ndahet nga e dashura e tij, Debi pa pandehur. Zemra e tij e thyer dhe pasioni për shkencën nuk e lënë dorëzohet dhe ndërton një makinë kohe për korrigjuar gabimet dhe rifitojë Debin. një luftë vërtetë me kohën, kush del i fituar?

 

trailtube-logo Time Freak (2018)
/*  

trailtube-logo Time Freak (2018)
//

 

trailtube-logo Time Freak (2018)

The post Time Freak (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

F.R.E.D.I. (2018)

F.R.E.D.I. (2018) | Aventure, Familjar, Fantashkence | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një robot inteligjent dhe i adhurueshëm vidhet nga një laborator kërkimor i fshehtë dhe gjendet nga një djalë 15 vjeçar, i quajtur Xhejms. A përbën ai rrezik për fëmijët?

 

trailtube-logo F.R.E.D.I. (2018)
/*  

trailtube-logo F.R.E.D.I. (2018)
//

 

trailtube-logo F.R.E.D.I. (2018)

The post F.R.E.D.I. (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

La Haine (1995)

La Haine (1995) | Krim, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kur një i ri arab arrestohet dhe rrihet keq nga policia, një protestë shpërthen periferinë famëkeqe Parisit. Tre nga bashkëmoshatarët e viktimës bredhin vërdallë, ndërsa përpiqen përmbajnë zemërimin e tyre pas incidentit brutal. Kur njëri prej tyre gjen armën e një polici, nata e tyre mund marrë një kthesë zymtë.

 

trailtube-logo La Haine (1995)
/*  

trailtube-logo La Haine (1995)
//

 

trailtube-logo La Haine (1995)

The post La Haine (1995) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Five Fingers for Marseilles (2017)

Five Fingers for Marseilles (2017) | Drame, Western, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Jetët ndryshojnë përgjithmonë kur Tau, luani i ri, vret dy policë tw korruptuar një qytet varfër Afrikën e Jugut.

 

trailtube-logo Five Fingers for Marseilles (2017)
/*  

trailtube-logo Five Fingers for Marseilles (2017)
//

 

trailtube-logo Five Fingers for Marseilles (2017)

The post Five Fingers for Marseilles (2017) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

River Runs Red (2018)

River Runs Red (2018) | Mister, Krim, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kur i biri i një gjykatësi suksesshëm vritet nga dy oficerë policie lihen lirë, gjykatësi bashkohet me një baba tjetër për bërë ligjin me duart e tyre.

 

trailtube-logo River Runs Red (2018)
/*  

trailtube-logo River Runs Red (2018)
//

 

trailtube-logo River Runs Red (2018)

The post River Runs Red (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

All Light Will End (2018)

All Light Will End (2018) | Horror, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kur një shhorrortare e re tekanjoze, e cila fsheh një sekret errët, rikthehet shtëpinë e saj për diplomimin e vëllait saj, fillon përndiqet nga e shkuara dhe nga makthet e saj hershme.

 

trailtube-logo All Light Will End (2018)
/*  

trailtube-logo All Light Will End (2018)
//

 

trailtube-logo All Light Will End (2018)

The post All Light Will End (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Pan’s Labyrinth (2006)

Pan’s Labyrinth (2006) | Drame, Fantazi, Lufte | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Duke jetuar me njerkun tiranik një shtëpi me nënën e saj shtatzënë, Ofelia 10-vjeçare ndihet e vetmuar, por kur ajo zbulon një labirint prishur ruhet nga një satir misterioz, i cili supozohet njeh fatin e saj. Dhe nëse dëshiron Ofelia kthehet babai i saj i vërtetë, ajo duhet kryejë tri detyra tmerrshme.

 

trailtube-logo Pan’s Labyrinth (2006)
/*  

trailtube-logo Pan’s Labyrinth (2006)
//

 

trailtube-logo Pan’s Labyrinth (2006)

The post Pan’s Labyrinth (2006) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.

Dog Days (2018)

Dog Days (2018) | Drame, Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një grup njerëzish ndërlidhur Los Anxhelos, mblidhen bashku nga dashuria e tyre për qentë.

 

trailtube-logo Dog Days (2018)
/*  

trailtube-logo Dog Days (2018)
//

 

trailtube-logo Dog Days (2018)

The post Dog Days (2018) appeared first on Filma24hd.cc | Filma me Titra Shqip HD.