Home » Ese dhe hartime të ndryshme


Ese dhe Hartime

Ese dhe hartime të ndryshme shqip dhe anglisht

Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi një faqe tjetër

Redaksia Rapitful ka lexuar disa ankesa emailin e saj bëra nga disa arsimtarë dhe profesorë ku janë ankuar se nxënësit po i kopjojnë esetë dhe hartimet nga faqja Rapitful dhe me ato ese apo shkrime po prezantohen gjatë shkrimit eseve dhe hartimeve. Pra redaksia Rapitful kërkon nga nxënësit mos kopjojnë esetë dhe hartimet dhe me to prezantohen para mësimdhënësve por le jenë këto ese vetëm si një udhërrëfyes se si duhet shkruhet një ese apo hartim dhe asesi kopjohen. Ju faleminderit për mirëkuptim.

Ese dhe hartime do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap.

Nëse dëshironi Analiza letrare të veprave të ndryshme kliko mbi Analiza Letrare

Kliko mbi titullin ju intereson


Ese: Njerëzit vdesin nga streset
Ese – Libri shoku im më i mirë
Ese për prindërit
Ese për dashurinë
 
Ese për 28 nëntorin – Ese tjetër”
Ese për 17 shkurtin
Ese për 9 Prillin
Ai dhe ata” 
American
Revolution
” 

Bukuritë natyrore
Dashuria ndaj nënës
Ese për Demokracinë
Dëshirat e mia
Do të kthehen të gjithë, a e di ?
Drugs problem solution
Durrësi, porta e Europës
Edhe shkolla duhet të shkollohet!
E tashmja
E vërteta e hidhur
E vërteta e kësaj jete
Electricity
Ëndrra ime
Ese dhe portrete
Ese
për 17 shkurtin
” 

Ese për Pavarësinë e Kosovës” ese tjetër
Ese për 28 nëntorin
Ese për 7 marsin
Ese për 8 marsin
Ese për
abortin”

Ese për Arsimin
Ese për atdheun
Ese për atdheun”  një tjetë ese
Ese për Dimrin
Ese përkorrupsionin
Ese për librin” – nje tjeter ese
Ese për librin” nje tjeter ese
Ese për librin” tjeter ese
Ese për librin  edhe nje tjeter ese
Ese për Nënën
Ese për Pranverën” – ese tjeter
Ese për Pranverën” ese tjeter
Ese për Pranverën” Tjeter ese
Ese për Pranverën”  nje tjeter ese
Ese për Shkollën

Ese për Vjeshtën” 
Ese: Etja për pushtet të çon drejt vdekjes!
Familja” 
Fjalët e qiririt
Gabimisht mos më harro mua
Grua dhe krua
Gjurmë” 
Hipokritja
Ishte dimër
Jemi në epokën e fëmijëve
Kanionet e Benjës
Koha” 
Koha rrjedh
Koprraci
Ku shkoi të ftohtit
Kujtimi për nënën” 
Medito
Me mendjen në ty e bukur është edhe mërzia

Më të keqin ka raste kur e mëton si më të mirin!
Mosha e mjerimit
My Mentor” 
N’det
Ndjej mall për ty” 
Në betejë
Në fillim ishte Fjala…!
Në kërkim të vërtetës
Në një çast’

sytë e gjyshes”

Në zemra jetonte fjala liri
Nëna engjëll mbrojtës
Nëna
ime

Nëna qenia më e dashur në botë
Nën qiellin e Mesdheut
Një ditë fshatarqe
Një
lektyrë e lexuar”

Një
popull që ka dëshmorë, nuk njeh robëri ”

Një rreth

Oliver Twist
Pasqyrën mos e urreni, ajo nuk ju gënjenë asnjëherë” 
Peshorja e jetës
Pjesëmarrja
në votime, e drejtë apo detyrim?

Poema e mjerimit” 
Po nuk pate Islam, nuk do kesh as shëndet !?” 
Rruga imagjinare” 
Rrugicat e Tiranës

Schooling
and Education

Shqiptarët, popull me shumë emra, me një identitet

Sa lehtë e sa vështirë
Sa më shumë që mësoj
‘Sinqeriteti
Suburbanization
Të dua kripa ime, përmes teje ka shije jeta ime, – sa fjali logjike kjo, apo jo?

drejtat e fëmijëve”

Të jemi tolerantë


jetuarit në mënyrën e duhur”

Të pasur, por të varfër dhe të pushtetshëm, por të palumtur’
The
Beginning of Drama”

The
Definition of Price”

The
Language of Music”

Thyerja e
shigjetës”

U kthyen dallëndyshet
Unë jam arkitekt i jetës sime
Varri i shitur” 
Vjeshtë në Vjenë
Vlera e frikës ndaj Zotit Lavdiplotë

 Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi një faqe tjetër

Ketu mund te gjeni Ese dhe hartime ndryshme shqip me tema te ndryshme si vijon: ese dhe hartime per librin,bukurite natyrore,per pranveren,per 17 shkurtin,per 28 nentorin,pavaresine,per nenen,per veren,vjeshten,dimrin,poema e mjerimit etj ese shqip,ese te ndryshme shqip,ese te ndryshme,ese,hartime shqip,tema te ndryshme ese,eseja shqip,esete shqip

Reklama