Home » The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles (2018) | Aventure, Familjar, Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Keti dhe Tedi Pirs duan kapin Santa Klausin kamera teksa shpërndan dhuratat dhe kjo dëshirë u kthehet një aventurë sa bukur aq rrezikshme. Nëse ndonjëherë e humbet shpirtin e Krishtlindjeve, kjo ka për ta rikthyer.

 

trailtube-logo The Christmas Chronicles (2018)
/*  

trailtube-logo The Christmas Chronicles (2018)
//

 

trailtube-logo The Christmas Chronicles (2018)

The post The Christmas Chronicles (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

Reklama