Home » Të fsheh poshtë jastekut tim, si një libër të ndaluar

Të fsheh poshtë jastekut tim, si një libër të ndaluar

Poezi nga Maram Al-Masri.

fsheh poshtë jastekut tim
si një libër ndaluar
Dritat flenë
dhe zhurmat shugaten.
atëherë tërheq prej andej
dhe filloj
gris copa vogla./KultPlus.com

The post Të fsheh poshtë jastekut tim, si një libër të ndaluar appeared first on KultPlus.

Reklama