Home » Stili i ri i jetës së të rinjve rrezikon mbylljen e barëve dhe klubeve të natës

Stili i ri i jetës së të rinjve rrezikon mbylljen e barëve dhe klubeve të natës

Gjenerata e re e rinjve po rrezikon mbylljen e barëve dhe klubeve natës. Kjo përshkak se brezi i ri po e praktikojnë shumë individualizmin, dhe kohën e tyre e shpenzojnë duke shikuar televizionin, duke qëndruar telefonat e tyre, e duke mos u shoqëruar, apo kaluar kohë me tjerët.

Janë disa arsye kanë bëjnë me shprehinë e gjeneratës ‘mijëvjeçare’ për qëndruar brenda.

Sipas një studimi nga New York Post, brezi i ri sot zgjedhin shumë kalojnë kohë vetëm shtëpi për kaluar një mbrëmje qetë.

New York Post citon një neurolog i cili thotë se rastet e rënies rinjve nga dalja nëpër klube, apo shoqërimi me tjerët janë rritjet.

The post Stili i ri i jetës së të rinjve rrezikon mbylljen e barëve dhe klubeve të natës appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Reklama