Home » Kryeministri Haradinaj merr vendim për heqjen e taksës (Dokument)

Kryeministri Haradinaj merr vendim për heqjen e taksës (Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë vendim familjeve cilat marrin asistencë sociale t’ u paguhen detyrimet e ujit.
Haradinaj ka thënë se ky është një vendim vazhdën e vendimeve rëndësishme tija, përpjekje për ta lehtësuar jetën e qytetarëve Kosovës.
“Krahas vendimeve rëndësishme dhe përpjekjeve për qenë sa afër qytetarëve vendit, pas rekomandimeve nga Këshilli Ndërministror i Ujërave, kam marr vendim familjeve, cilat i plotësojnë kushtet për asistencë sociale, t’ua paguajmë detyrimet ndaj ndërmarrjeve ofrojnë shërbime ujit. Qeveria e Kosovës ka për qëllim ngritjen e mirëqenies për gjithë qytetarët e vendit dhe vendimi i djeshëm, është përpjekja e radhës këtë drejtim.”, ka bërë ditur Haradinaj përmes një postimi Facebook, ku ka publikuar edhe vendimin mbi këtë çështje.

Reklama