Home » Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

një atmosferë dinamike garuese, sot Bardhosh u zhvillua Kampionati i Parë Individual i Kosovës Badminton.

Ishin 75 vajza dhe djem ato dhe ata i shënuan emrat e tyre etapën e parë kosovare këtij sporti olimpik, njofton Klan Kosova.

ceremoninë e hapjes, Kryetari i Federatës Badmintonit, Jeton Nebiu, u shpreh i lumtur me mundësinë edhe Kosova bëhet pjesë e këtij sporti dhe u uroi rinjve tanë me dinjitet ta përfaqësojnë vendin arenën ndërkombëtare ardhmen.

Pas kampionatit individual do vazhdojë intensifikimi i punës për themelimin e klubeve reja Kosovë.

 

REZULTATET

 

KATEGORIA E VAJZAVE

 

U-11

1. Amanda Muçkurtaj – KB “Dardania”

2. Valencia Dedaj – KB “Dardania”

3. Romeja Rraci – KB “Dardania”

 

U-13

1. Laurinda Morina – KB “Arbëria”

2. Sumea Morina – KB “Arbëria”

3. Arianita Morina – KB “Arbëria”

 

U-15

1. Olsa Zymberi – KB “Don Bosko”

2. Anita Veseli – KB “Don Bosko”

3. Diona Miftari – KB “Ulpiana”

 

U-17

1. Elmedina Qerimi – KB “Don Bosko”

2. Rinesa Sylejmani – KB “Ulpiana”

3. Mirela Xhaferi – KB “Spin”

 

KATEGORIA E DJEMVE

 

U – 13

1. Gren Ramadani KB “Don Bosko”

2. Fion Kastrati – KB “Don Bosko

3. Lorik Morina – KB “Arbëria”

 

U- 15

1. Median Demaku – KB “Ulpiana”

2. Blend Fejza – KB “Ulpiana”

3. Andi Musmurati – KB “Don Bosko”

 

U – 17

1. Bleron Kosumi – KB “Ulpiana”

2. Art Sylaj – KB “Don Bosko”

3. Dren Gara – KB “Ulpiana”

 

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

 

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

 

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

 

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

 

35D74AC4-BD9D-41D8-B28F-14824CB8DF8B Kampionët e parë kosovarë në Badminton (FOTO+VIDEO)

 

 

Xhirim amator

Xhirim amator

 

 

 

 

Reklama