Home » Gjendet armatim në një shtëpi në Gostivar

Gjendet armatim në një shtëpi në Gostivar

Policia shtëpinë e një mituri 16-vjeçar Gostivar fshatin Sencë ka gjetur armë dyshohet se janë përdorur gjatë një vjedhje. I mituri dhe babai i tij janë ndaluar nga policia.

Nga Ministria e Brendshme thonë se dje periudhën prej orës 15.50 deri orën 17.40 fshatin Sence Gostivarit, pas urdhrit nga Gjykata Themelore e Gostivarit, prani një punonjësi Qendrës për Punë Sociale Gostivar policia ka kontrolluar shtëpinë cilën jetonte i mituri 16 vjeçar.

Gjatë kontrollit policia ka gjetur dhe konfiskuar një pushkë “Crvena Zastava” (karabinë) me dylbi montuar, thikë metalike, dy pushkë gjuetie shpërbëra dhe çmontuara një armë kalibrit vogël, llambë elektrike, dylbi dhe një sharrë elektrike me zinxhir.

Nga Ministria e Brendshme thonë se konfiskimet janë foto dokumentuara dhe janë dërguar për ekspertizë ndërsa dyshohet se armët e gjetura janë përdorur grabitje.

I mituri dhe babai i tij I.M. (66) janë ndaluar nga policia.

Reklama