Home » Fifi dhe Mc Kresha marrin çmimin e internetit (VIDEO)

Fifi dhe Mc Kresha marrin çmimin e internetit (VIDEO)

“Psikopatja Jote” është kënga me cilën Fifi dhe Mc Kresha u bënë bashkë për konkurruar festivalin Kënga Magjike.

Dyshja sapo u shpërblye me çmimin e internetit.

Kjo këngë ka mbledhur miliona shikime youtube nga dita kur është publikuar./Prive.al

Reklama