Home » Ferizaj: Treni rrezikon veturat (FOTO)

Ferizaj: Treni rrezikon veturat (FOTO)

Nuk është hera e parë sinjalizimi dhe laurat tregojnë kalimin e trenit kanë dështuar Ferizaj.

rrugën “Driton Islami”, përkatësisht afër ish fabrikës Vaji, për pak nuk ndodhi një tragjedi, njofton Klan Kosova.

këtë vend ekzistojnë edhe laurat edhe shenjat sinjalizuese vetëm se sonte kanë dështuar atëherë kur treni ka kaluar andej pari.

Kjo nuk është hera e parë kur treni kalon ,laurat mbeten ngritura.

48277984_599636993801177_4894388286337843200_n Ferizaj: Treni rrezikon veturat (FOTO)

Reklama