Home » Trendi më i fundit i yjeve të estradës: Heqin brinjët për të formësuar trupin

Trendi më i fundit i yjeve të estradës: Heqin brinjët për të formësuar trupin

famshmet tona po rrezikojnë shëndetin për formësuar trupin.

Kohët e fundit ndërhyrjet kirurgjike kanë hyrë kaq shumë trend saqë është bërë edhe normale edhe njerëzit e zakonshëm rregullojnë pjesët e trupit mendojnë se nuk i kanë perfekt.

Ndërhyrjet shpeshta dihet se po bëhen buzë, sidomos me mbushje buzëve (filler) ose fryrje me botoks.

View this post on Instagram

1f440 Trendi më i fundit i yjeve të estradës: Heqin brinjët për të formësuar trupin #supreme #moneyz #summertour

A post shared by DAFINA (@dafina.zeqiri) on

//www.instagram.com/embed.js
E përpos ndërhyrjeve si buzë, hundë, mollëza e madje gjoks e pasme, tani femrat, sidomos famshmet e estradës sonë, kanë filluar edhe me një trend ri ndërhyrjeve.

A keni dëgjuar për heqjen e brinjëve për ta theksuar belin?

Kjo është një ndërhyrje për cilën kirurgët e certifikuar thonë se është shumë e rrezikshme dhe ekstreme për t’u bërë për qëllime kozmetike, pasi funksioni esencial i brinjëve është mbrojë organet vitale.

Ndër artistet tona estradës ka bërë një ndërhyrje tillë, sipas burimeve Gazetës Express, është edhe Dafina Zeqiri

View this post on Instagram

Beabe

A post shared by DAFINA (@dafina.zeqiri) on

//www.instagram.com/embed.js
Dafina njihet për ndërhyrjet ka bërë fytyrë e gjoks, por këngëtarja ka vendosur t’i theksojë linjat me hollimin e belit.

Një tjetër femër e estradës për cilën është folur se ka bërë këtë ndërhyrje, është edhe Suzana Mushkolaj, e cila njihet për trupin e saj si e një vajze re.

View this post on Instagram

@yllkabrada 1f440 Trendi më i fundit i yjeve të estradës: Heqin brinjët për të formësuar trupin

A post shared by Suzana Mushkolaj (@suzana_mushkolaj) on

//www.instagram.com/embed.js

The post Trendi më i fundit i yjeve të estradës: Heqin brinjët për të formësuar trupin appeared first on KultPlus.

Reklama