Home » Shpat Kasapi ‘shokon’ me këtë deklaratë, a ishte në lidhje me Genta Ismajlin?

Shpat Kasapi ‘shokon’ me këtë deklaratë, a ishte në lidhje me Genta Ismajlin?

Shpat Kasapi është emër i dashur për publikun. Shpat Kasapi është paksa i tërhjekur nga vëmendja publike, krahasuar me artistët e tjerë.

SHPATI Shpat Kasapi ‘shokon’ me këtë deklaratë, a ishte në lidhje me Genta Ismajlin?

I ftuar “Shiko kush Luan”, këngëtari u vu siklet derisa ishte pjesë e një rubrike ku duhej zgjedhur mes ishit tij, Afërdita Dreshajt dhe Genta Ismajlit.

SHPATI Shpat Kasapi ‘shokon’ me këtë deklaratë, a ishte në lidhje me Genta Ismajlin?

“Ma hiqni aman, këtë e kam pasë”, tha Shpati për Afërditën, kurse për Genta Ismailin ai me shaka tha: “Edhe këtë duket e kam pasë, por s’e mbaj mend”.

Reklama