Home » Pse gratë e politikanëve shqiptarë qëndrojnë në hije? (VIDEO)

Pse gratë e politikanëve shqiptarë qëndrojnë në hije? (VIDEO)

Kronika e mëposhtme e përgatitur nga gazetari Vlorijan Halili, flet pak a shumë rreth jetës grave politikanëve shqiptarë.

Pse ato ‘luajnë’ rolin e amvises?

Pse shumicën e kohës qëndrojnë prapa kamerave dhe nuk janë aktive rrjete sociale, ashtu sikurse janë gratë e liderëve mëdhenj shtetëror?

Videoja e mëposhtme është një përmbledhje e gjithë asaj e kemi shkruar lartë, ndiqeni.Prive.al

Reklama