Home » Pini ujë për një gjumë të gjatë dhe të qetë

Pini ujë për një gjumë të gjatë dhe të qetë

Shumë njerëz nuk flenë sa duhet dhe një studim i fundit pohon një njeri i moshës mesatare fle vetëm gjashtë orë gjatë natës, shkruan The Independent. Arsyet për netët pa gjumë variojnë, me raste janë lidhura dhe me probleme fshehta psikologjike, por një studim i ri pohon kjo ka bëjë […]

The post Pini ujë për një gjumë të gjatë dhe të qetë appeared first on UlpianaPress.

Reklama