Home » Mendoi se ishte një kukull, peshkatari shpëton rastësisht një fëmijë

Mendoi se ishte një kukull, peshkatari shpëton rastësisht një fëmijë

Një peshkatar ka shpëtuar rastësisht një fëmijë 1 vjeç e disa muajsh. Gus Hutt tregoi se fillim mendoi se ishte një kukull, por pas vuri re ishte fëmijë.

Një foshnjë 18 muajsh është shpëtuar krejt rastësisht nga një peshkatar.

Ngjarja ndodhi Zelandën e Re, Plazhin Matata  teksa Gus Hutt po peshkonte.

Ky i fundit ka treguar se fillim mendoi se ishte një kukull, por kur bebja lëvizi kuptoi se bëhej fjalë për një foshnje.

Unë mendova se ai ishte një kukull. Iu afrova dhe e kapa nga krahu, vazhdoja ende mendoja se ishte një kukull. Fytyra e tij dukej si porcelan ndërsa flokët e tij shkurtër ishin shtruara nga lagia, por pas ai lëshoi një frymë vogël dhe mendova, ‘Oh Zot, ky është një fëmijë dhe është gjallë,”- ka thënë Hutt, shkruan CNN.

Mesa duket ka qenë fëmijë me fat!

5be72e1fa271dbebi_1541879827-1632080 Mendoi se ishte një kukull, peshkatari shpëton rastësisht një fëmijë

The post Mendoi se ishte një kukull, peshkatari shpëton rastësisht një fëmijë appeared first on Veriu.info.

Reklama