Home » Filloi trajnimi në shkollën për lidership, të folurit në publik dhe debat (Video)

Filloi trajnimi në shkollën për lidership, të folurit në publik dhe debat (Video)

Për gjithë profesionisët dëshirojnë fitojnë aftësi lidershipi shkolla për lidership, folurit publik dhe debat për dytin vit me rradhë pas një suksesi pamohueshëm vitin e kaluar ka rihapur sërish dyert për studentët e ri programit akredituar.

UEJL-1 Filloi trajnimi në shkollën për lidership, të folurit në publik dhe debat (Video)

këtë gjeneratë rinjtë do kenë mundësi mësojnë mbi tri temat e specializimit Shkollës nga ligjërues njohur si Sonila Meço, Klajda Gjosha, Amanda Moore, Nazim Rashidi, Delina Fico, Pranvera Kasami dhe shumë ligjërues tjerë ku sot për studentët e gjeneratës dytë është mbajtur edhe ligjërata e parë nga Sonila Meço.

UEJL-1 Filloi trajnimi në shkollën për lidership, të folurit në publik dhe debat (Video)

Përndryshe Shkolla për lidership, folurit publik dhe debat përfshin një trajnim mirëfillte dhe serioz.

Ajo paraqet një mundësi për shtrirje horizonteve, krijimin e njohjeve reja, krijimin e mendimit kritik dhe përvojës marrjes përgjegjësive. Ky program është dedikuar për profesionistë rinj, cilët do njihen me aspekte teorike, informacione globale dhe teknika ndryshme.

UEJL-1 Filloi trajnimi në shkollën për lidership, të folurit në publik dhe debat (Video)

Ata do aftësohen sferën e marrjes përgjegjësisë si një lider dhe po ashtu sferën e thënit qartas dhe hapur qëndrimet dhe bindjet e tyre përmes debatimit.

Ky format manifeston një nivel lartë dhe rrallë hasur përgjegjesisë shoqërore, mënyrë vetanake me sukses organizohet dhe menaxhohet nga themeluesja e shkollës, Pranvera Kasami.

Reklama