Home » Arrestohet 16-vjeçari shqiptar në Gjermani, akuzohet për vrasje në Francë

Arrestohet 16-vjeçari shqiptar në Gjermani, akuzohet për vrasje në Francë

Një adoleshenti shqiptar është arrestuar nga policia Gjermani i akuzuar dhe dyshuar për vrasjen e një 21-vjeçari afrikan sheshin Place de Jaude, Clermont-Ferrand Francësm e ndodhur 22 shtator.

16-vjeçari u arrestua një hotel Gjermani. Adoleshenti është arrestuar dhe ndodhet burg pritje dorëzimit tek autoritetet franceze, por për këtë procedurë duhen disa javë, shkruan lamontagne.fr.

Katër rinj tjerë janë arrestuar heret lidhur me këtë ngjarje fillim muajit tetor.

The post Arrestohet 16-vjeçari shqiptar në Gjermani, akuzohet për vrasje në Francë appeared first on Veriu.info.

Reklama