Home » Vritet një shqiptar në Australi

Vritet një shqiptar në Australi

Një person është gjetur i vdekur verilindje Australisë. Media australiane “7 News”, raporton se viktima është me shtetësi shqiptare, por nuk jep dhëna e detaje mbi gjeneralitet e tij.

Vrasja dyshohet se mund jetë kryer ditë parë, por policia ka marrë sinjalizimin për kryer kontrollet ditën e premte, ditë kjo e cila u konkretizua me zbulimin e krimit.

Ditën e sotme vendngjarje kanë shkuar detektivët, cilët kanë nisur menjëherë hetimet për zbuluar elementë mund t’i vënë adresë autorëve. Pista paraprake ku dyshon edhe policia ka bëjë me pazaret e drogës.

Shqiptari është ekzekutuar brenda banesë, ndërsa autorët kanë marrë një sasi konsiderueshme droge, por edhe makinën e shqiptarit vrarë.

Ky njeri duket se ka qenë viktimë e një sulmi rëndësishëm dhe për arsye operacionale nuk mund hyj detajet e lëndimeve ka pësuar viktima”, tha për mediat Inspektori Billy Thompson.

The post Vritet një shqiptar në Australi appeared first on Veriu.info.

Reklama