Home » Sot bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, protestuesit kërkojnë asfaltimin e rrugës

Sot bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, protestuesit kërkojnë asfaltimin e rrugës

Sot për herë dytë do protestojnë banorët e 18 fshatrave Artakollit Vushtrrisë, për realizimin e drejtës për rrugë qarkullueshme, duke bllokuar për një orë magjistralen Prishtinë-Mitrovicë.

Veriu.info-protesta-Artakoll Sot bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, protestuesit kërkojnë asfaltimin e rrugës

Sipas ftesës këshillit fshatrave Artakollit, protesta nis orën 10:00, fshatin Pestovë.

“Rruga R220 Bukosh-Prilluzhë ka mbetur mungesë fondeve ende pa përfunduar shtresën e parë asfaltit dhe do mbetet mungese mjetesh financiare. Ne kërkojmë drejtën tonë për vënien e shtresës parë asfaltit rruga 12km jetë e kalueshme”, thuhet njoftim

Veriu.info-protesta-Artakoll Sot bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, protestuesit kërkojnë asfaltimin e rrugës

The post Sot bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, protestuesit kërkojnë asfaltimin e rrugës appeared first on Veriu.info.

Reklama