Home » Si u paguan për 7 mijë euro 88 shishe verë për Hashim Thaçin

Si u paguan për 7 mijë euro 88 shishe verë për Hashim Thaçin

paku 88 shishe verë janë paguar nga ish Kryeministri Hashim Thaçi, me para taksapaguesve, dreka e darka zyrtare brenda 20 muaj qeverisje tij.

Kallxo.com ka llogaritur një pjesë faturave ku pranishme janë verat e shtrenjta italiane.

Për 88 shishet verë hapura vitet 2011-2012, periudhë për cilën KALLXO.com i ka siguruar faturat e shpenzimeve- buxheti i shtetit ka paguar reth 6,600 euro.

e preferuara e kryeministri asaj kohe ishte vera italiane ‘Amarone’.

faturat e llogaritura del se Thaçi ka paguar 79 vera tilla cila variojnë nga 60 deri 90 euro për shishe.

Thaçi ka paguar edhe për një verë ‘Chianti’ vlerë 17 euro, 1 verë ‘Marco tervigiano pinot’ 40 euro, 1 ‘Barolo’ 70 euro, 1 ‘Barbaresko’ 100 euro, 1 verë speciale 60 euro.

shpenzimet për verëra nuk janë llogaritur verërat cilat janë shpenzuar jashtë vendit dhe disa verëra vendore shpenzuara një koktej me shumë ftuar.

The post Si u paguan për 7 mijë euro 88 shishe verë për Hashim Thaçin appeared first on Veriu.info.

Reklama