Home » Sërish tërmet në Shqipëri

Sërish tërmet në Shqipëri

Shqipëria vijon jetë një zonë sizmike aktive, ndërsa kohët e fundit janë regjistruar shumë lëkundje tokës.

Tërmeti i fundit është regjistruar gjatë natës kaluar me epiqendër qytetin e Gjirokastës.

Sipas Institutit Gjeoshkenacave, Energjisë dhe Ujit (IGJEUM) tërmeti me magnitudë 3.3 ballë është regjistruar orën 02:58 minuta.

Thellësia e tërmetit ka qenë 3 kilometra. Nuk ka njoftime për dëme materiale si pasojë e lëkundjeve tokës.

Reklama