Home » E tmerrshme: Kështu transportohen pacientët me autoambulancë nga Klinikat e QKUK-së

E tmerrshme: Kështu transportohen pacientët me autoambulancë nga Klinikat e QKUK-së

Gjendja e rëndë po vazhdon ta përcjellë sektorin e shëndetësisë kosovare. Qendra Klinike Universitare e Kosovës ende ballafaqohet me vështirësi shumta.

Përveç mungesës barnave, madje edhe atyre listës esenciale, pacientët ballafaqohen edhe me mungesën dhe transportin e dobët.

E ka raste, kur stafi mjekësor i këtij institucioni shëndetësor (QKUK), detyrohen improvizojnë mënyra ndryshme për t’ua gjetur ‘çaren’, pacientëve.

Kështu ka ndodhur me autoambulancën Klinikën Ortopedike QKUK-së. Aty një pacient i cili kishte probleme me boshtin kurrizor pa kushte adekuate është vënë autoambulancë, duke e rrezikuar kështu jetën e pacientit.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Posted by Hasan Simnica on Friday, 12 October 2018

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Posted by Hasan Simnica on Friday, 12 October 2018

The post E tmerrshme: Kështu transportohen pacientët me autoambulancë nga Klinikat e QKUK-së appeared first on INSAJDERI.

Reklama