Home » Bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë

Bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë

Sot për herë dytë do protestojnë banorët e 18 fshatrave Artakollit Vushtrrisë, për realizimin e drejtës për rrugë qarkullueshme, duke bllokuar për një orë magjistralen Prishtinë-Mitrovicë.

Protestuesit kërkojnë asfaltimin e rrugës. Sipas ftesës këshillit fshatrave Artakollit, protesta nis orën 10:00, fshatin Pestovë.

“Rruga R220 Bukosh-Prilluzhë ka mbetur mungesë fondeve ende pa përfunduar shtresën e parë asfaltit dhe do mbetet mungese mjetesh financiare. Ne kërkojmë drejtën tonë për vënien e shtresës parë asfaltit rruga 12km jetë e kalueshme”, thuhet njoftim.

auto_prishtine_mitrovice_magjistrala_proteste_rruga_asfalt1539497292-730x430 Bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë

The post Bllokohet magjistralja Prishtinë-Mitrovicë appeared first on INSAJDERI.

Reklama