Home » Rrëfim mes lotësh, Haverja rrëfen si i vdiq burri nga sëmundja e rëndë dhe si familja e tij e shitën banesën e tyre (Video)

Rrëfim mes lotësh, Haverja rrëfen si i vdiq burri nga sëmundja e rëndë dhe si familja e tij e shitën banesën e tyre (Video)

Havere Dermaku ishte e ftuara e kësaj javë emisionin “Përrallë me Tupan”.

Ajo kishte shprehur dëshirën tregonte ngjarjet e trishtueshme jetës saj “Përrallë me Tupan”.

Haverja ka lindur Kamenicë e pasi u martua, bashku me bashkëshortin u shpërngulën Suedi.
E gjitha filloi kur kuptoi se djali i saj nuk mund dëgjojë e as flasë dhe vajza e saj e ka poashtu dëmtuar dëgjimin.

Pas një kohe, ajo kuptoi se burri i saj ka një tumor kokë, sëmundje kjo e cila i morri jetën.

Për shumë ndiqni emisionin:

The post Rrëfim mes lotësh, Haverja rrëfen si i vdiq burri nga sëmundja e rëndë dhe si familja e tij e shitën banesën e tyre (Video) appeared first on Veriu.info.

Reklama