Home » Femrat e forta nuk luajnë viktimën, nuk e justifikojnë veten dhe nuk ia drejtojnë gishtin e tyre tregues askujt

Femrat e forta nuk luajnë viktimën, nuk e justifikojnë veten dhe nuk ia drejtojnë gishtin e tyre tregues askujt

“Femrat e forta nuk luajnë viktimën, nuk e justifikojnë veten dhe nuk ia drejtojnë gishtin e tyre tregues askujt. Ato qëndrojnë forta dhe bien dakord me situatat u prezantohen”. – Mandy Hale

“Femrat me muret forta dhurojnë dashuritë mëdha”. – r. h. Sin

Një femër hap zemrën e saj lënduar për dashur ty, është e guximshme se çdo person do takosh”. – Steven Benson

Kur femrat mbështesin njëra tjetrën, gjëra mrekullueshme fillojnë ndodhin”. – Anonim

“Femra nuk kërkon vlerësime nga askush, është personi i frikshëm planet”. – Mohadesa Najumi
str1 Femrat e forta nuk luajnë viktimën, nuk e justifikojnë veten dhe nuk ia drejtojnë gishtin e tyre tregues askujt
“Mbaji takat, kokën dhe standardet e tua larta”. – Coco Chanel

“Ti mund ta lëndosh atë, por do jetë e përkohshme. Ajo di dashurojë, por di dashurojë edhe veten e saj dhe nëse e kalon kufirin dhe asaj i duhet vendosë, dije se do humbasësh”. – JmStorm

Një femër e fortë është një femër e vendosur për bërë gjërat tjerët nuk i bëjnë dot”. – Marge Piercy

“Bëhu një vajzë e zgjuar, një femër me prezencë dhe një zonjë me klas”. – Anonim

“Femra e rrezikshme nga gjitha është ajo refuzon mbështetet tek fuqia jote për ta shpëtuar, sepse ka fuqinë e saj mund ta shpëtojë”./filozofia
str1 Femrat e forta nuk luajnë viktimën, nuk e justifikojnë veten dhe nuk ia drejtojnë gishtin e tyre tregues askujt

The post Femrat e forta nuk luajnë viktimën, nuk e justifikojnë veten dhe nuk ia drejtojnë gishtin e tyre tregues askujt appeared first on KultPlus.

Reklama