Home » Ekspozitë për shpendët shtegtare në Kosovë e Shqipëri

Ekspozitë për shpendët shtegtare në Kosovë e Shqipëri

KEERC, Wildlife – Albanian Photographers, Termokiss dhe Eko Viciana kanë hapur ekspoziten e parë Kosovë botës egër, gjegjësisht shpendëve migruese vendit tonë.

këtë ekspozitë, e cila do jetë e hapur për një jave ditë, do ju mundësoj njiheni me llojet, fotografët dhe mënyrën se si ata i fotografojnë shpendët shtegtuese, ekologjinë e këtyre shpendëve, mënyren e vendosjes GPS-ve dhe rrugëtimin e tyre, krijoni ndërgjegjësimin ndaj efekteve tona ndaj ambientit dhe këtyre llojeve përgjithësi.

Ekspozita do jetë e hapur deri 18 tetor./21Media/KultPlus.com

The post Ekspozitë për shpendët shtegtare në Kosovë e Shqipëri appeared first on KultPlus.

Reklama