Home » Çfarë duhet të konsumoni për të forcuar sistemin imunitar?

Çfarë duhet të konsumoni për të forcuar sistemin imunitar?

Kur ka ndryshime papritura temperaturë, sistemi imunitar është i dobët dhe keni mundësi sëmureni lehtë.

Për nxitur mbrojtjen natyrore trupit është e rëndësishme siguroni substancat u nevojiten për përballuar sulmin e viruseve dhe baktereve, cilat janë përgjegjëse për ftohtin, dhimbjet e fytit dhe sëmundje tjera.

Vitaminat, mineralet dhe antioksidantët ndodhen disa ushqime mund tu ndihmojnë keni një sistem imunitar fortë dhe efikas. Këtu janë disa nga ushqimet ju forcojnë sistemin imunitar dhe ju bëjnë ndiheni mirë:

Salmoni ju ndihmon për mbrojtur lëkurën, lakra ju ndihmon për shmangur çrregullimet e zorrëve, kivi ju ndihmon për luftuar ftohtin dhe kungulli ju mbron për qenë sa larg gripit.

The post Çfarë duhet të konsumoni për të forcuar sistemin imunitar? appeared first on INSAJDERI.

Reklama