Home » ​Kjo është vetura e përdorur nga plaçkitësit e Terminalin Doganor

​Kjo është vetura e përdorur nga plaçkitësit e Terminalin Doganor

Policia e Kosovës ka gjetur sonte veturën me cilën një ditë parë persona armatosur kanë hyrë Terminalin Doganor Merdare për plaçkitur.

Siç njofton KP, vetura është gjetur fshatin Dobratin Podujevës.

Policia nuk ka arritur kap dyshuarit, ndërsa besohet se kjo veturë është përdorur edhe disa vjedhje tjera, janë kryer nën kërcënimin  e armeve rajonin e Podujevës.

Persona armatosur dje kanë hyrë objektin e Terminalit Doganor Merdare armatosur me armë gjata “Kallashnikov” dhe nën kërcënimin e armeve kanë tentuar plaçkitin, por sipas zyrtarëve policor, dyshuarit nuk kanë arritur marrin asgjë.

veturaaa ​Kjo është vetura e përdorur nga plaçkitësit e Terminalin Doganor veturaaa ​Kjo është vetura e përdorur nga plaçkitësit e Terminalin Doganorveturaaa ​Kjo është vetura e përdorur nga plaçkitësit e Terminalin Doganor

The post ​Kjo është vetura e përdorur nga plaçkitësit e Terminalin Doganor appeared first on INSAJDERI.

Reklama