Home » Vetëvendosje: Nuk po zbatohen rezolutat e miratuara në Kuvend

Vetëvendosje: Nuk po zbatohen rezolutat e miratuara në Kuvend

Lëvizja Vetëvendosje ka mbajtur një konferencë për media përmes cilës ka bërë me dije se nuk po zbatohen rezolutat e miratuara Kuvend.

Zyrtarët nga kjo parti janë ndalur kryesisht tek rezoluta e miratuar 12 korrik ka bëj me Telekomin e Kosovës.

Sipas tyre asnjë nga pikat e kësaj rezolute nuk është implementuar.

Ata kërkojnë nga Qeveria merren masa dhe ta implementojnë shpejtë këtë rezolutë, por edhe tjerat miratuara Kuvend.

klankosova.tv

 

Reklama