Home » Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdimi i seancës

Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdimi i seancës

Kuvendi i Kosovës ka bërë ditur se hënën 15 tetor 2018, Kryesia e Kuvendit Republikës Kosovës do mbajë mbledhjen e radhës.

Mbledhja e Kryesisë Kuvendit do mbahet ora 9:00.

Ndërkaq, po hënën ora 10:00, do vazhdojë seanca plenare e Kuvendit, me pikat e mbetura.

The post Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdimi i seancës appeared first on Veriu.info.

Reklama