Home » Sulmohet një polic në Ferizaj, arrestohet i dyshuari

Sulmohet një polic në Ferizaj, arrestohet i dyshuari

Personi i cili kishte sulmuar zyrtarët policorë detyrë është arrestuar nga Policia e Kosovës.

I dyshuari kishte shkruar për t’ia tërhequr vërejtjen për prishjen e rendit dhe qetësisë publike lokalin e tij.

Me vendimin e prokurorit, i dyshuari pas intervistimit lirohet, kurse rasti procedurë rregullt.

Reklama