Home » Shkolla fillore “Loyola” sot kremton Ditën e Dyerve të Hapura

Shkolla fillore “Loyola” sot kremton Ditën e Dyerve të Hapura

Shkolla fillore “Loyola” Prizren, sot do kremton Ditën e Dyerve Hapura duke filluar nga ora 17:00, shkruan KultPlus.

Dita e Dyerve Hapura do shënohet me një program kulturor i cili do mbahet oborrin e shkollës dhe do zgjasë 30min. Pastaj, tërë shkollën do zhvillohen aktivitete, ku përfshihen gjithë nxënësit e shkollës. Secili mësimdhënës do zhvilloj një aktivitet me një grup nxënësish me tematika ndryshme: shkencë, art, gjuhë huaja, sport, etj.

ftuar për kremtuar bashku me shkollën janë gjithë interesuarit ndërsa mysafirë do jenë edhe prindërit e familjarët e nxënësve, autoritete ndërkombëtar dhe vendor lokal, drejtor te shkollave fillore Prizren si dhe miq e bashkëpunëtor shkollës.

43685137_2167723016810402_911777954432811008_n Shkolla fillore “Loyola” sot kremton Ditën e Dyerve të Hapura

fund pas aktiviteteve, oborrin e shkollës do jetë mbyllja ku do jetë edhe një befasi për nxënësit e realizuar nga mësimdhënësit e shkollës.

Shkolla fillore “Loyola” gjendet qendër qytetit Prizrenit dhe përfshinë nxënësit nga kl 1-5, këtë vit e vijojnë shkollën mbi 300 nxënës vijnë nga qyteti i Prizrenit, rrethinave, Suhareka, Rahovec dhe deri prej Gjakove. Shkolla fillore është e ndarë nga gjimnazi, ndërsa gjimnaz janë mbi 750 nxënës./ KultPlus.com

43685137_2167723016810402_911777954432811008_n Shkolla fillore “Loyola” sot kremton Ditën e Dyerve të Hapura
43685137_2167723016810402_911777954432811008_n Shkolla fillore “Loyola” sot kremton Ditën e Dyerve të Hapura

The post Shkolla fillore “Loyola” sot kremton Ditën e Dyerve të Hapura appeared first on KultPlus.

Reklama