Home » Sheiku denoncon tre gratë: S’më lënë të martohem me një tjetë

Sheiku denoncon tre gratë: S’më lënë të martohem me një tjetë

Një sheik mjaft i njohur ka vendosur denoncojë tre gratë e tij aktuale, pasi ato nuk e lejojnë ai marrë një grua katërt.

67-vjeçari nga Maroku, Mohamed Fizazi, edhe pse nuk ka dhënë deklarata për media, ka bërë me dije përmes avokatit tij, se tashmë ka një çështje hapur gjykatë, transmeton KJ..

Ligji Marok i lejon meshkujt marrin deri katër gra, por siç thuhet Kuran, gjithçka duhet bëhet vetëm me konsensusin e grave tjera.

Gjatë viteve fundit janë shumëfishuar rastet e divorceve pikërisht pasi gratë refuzojnë t’i japin lejen bashkëshortëve, për tu martuar me gra tjera.

Mohamed Fizazi është një sheik shumë i njohur dhe i pasur, i cili shkuarën ka pasur disa probleme me ligjin.

Ai është dënuar me 30 vite burg vitin 2003 për militantizmin radikal islamik por vitin 2011 u fal nga Mbreti Mohamed VI bashku me disa bashkëbesimtarë, duke u bërë nga ajo kohë një mbrojtës i zjarrtë i monarkisë.

The post Sheiku denoncon tre gratë: S’më lënë të martohem me një tjetë appeared first on INSAJDERI.

Reklama