Home » Rektori Bajraktari priti në takim Parlamentin Studentor të UShAF

Rektori Bajraktari priti në takim Parlamentin Studentor të UShAF

Përfaqësuesit e Parlamentit Studentor Universitetit Shkencave Aplikuara Ferizaj (UShAF), prirë nga kryetarja e tyre Xhyljeta Xhymshiti, vizituan rektorin e Universitetit, Prof. Dr. Agron Bajraktari.

Rektori Bajraktari uroi përfaqësuesit e rinj të Parlamentit Studentor për punën e bërë dhe aktivizimin e tyre në kërkesat për zhvillimin dhe përsosjen e studentëve të UShAF, si dhe u premtoj atyre se do mundohet çdo kërkesë ua bëjë realitet.

“Gjithmonë do ta keni mbështetjen time dhe asnjëherë mos hezitoni takoni për çfardo kërkese tuajën. Bashkë do bëjmë shumë aktivitete, cilat do jenë favor studentëve. Tani jemi pajisur edhe me staf ri, gjë garanton forcimin dhe ngritjen e cilësisë institucionin tonë. Është kënaqësi kur shkon një kompani dhe shumica e punëtorëve dalin jenë studentë UShAF, kjo është vërtët emocionuese dhe tregues i mirë UShAF po prodhon vërtetë kuadro profesionale për tregun”, theksoi Rektori.

Ndërsa, përfaqësuesit e Parlamentit Studentor falënderuan rektorin për përkrahjen e vazhdueshme, si dhe premtuan se bashkëpunimi nuk do mungoj asnjëherë nga ana e tyre.

43773003_1854857674630307_539804997433425920_o-1024x683 Rektori Bajraktari priti në takim Parlamentin Studentor të UShAF

 

Reklama