Home » Reagon “e dashura” e Capital T në lidhje me publikimin e fotove

Reagon “e dashura” e Capital T në lidhje me publikimin e fotove

Pas aludimeve nga publikimi i fotove nga këngëtari Capital T se ishte lidhje me  Marija Kolinovic,  ajo ka publikuar një seri fotografish me Instagramin e saj lidhje me keto thashetheme.

Ajo po ashtu ka publikuar Insta Story se sa mbushura do jenë spitalet  e Kosovës pasi u janë thyer zemrat  vajzave, duke i publikuar lajmet e portaleve ndryshme.

fund ajo ka dhënë një qëndrim saj duke shuar spekulimet lidhje me këngëtarin e njohur kosovar.

“Njerëzit kanë qenë duke folur për orë tëra për lidhjen time me Trim. Ky është qëndrimi im lidhje këtë. Trimi ëshë një djalë shumë i mirë mirëpo lidhja jonë ka një pasqyrë profesionale. Unë kam një dashur dhe ky është ai. Kaq kam them”.

tata Reagon “e dashura” e Capital T në lidhje me publikimin e fotove

The post Reagon “e dashura” e Capital T në lidhje me publikimin e fotove appeared first on INSAJDERI.

Reklama