Home » Personi që kishte lajmëruar Policinë për vetëvrasje nuk gjendet në Katedrale

Personi që kishte lajmëruar Policinë për vetëvrasje nuk gjendet në Katedrale

Latif Zeka nga njësiti i Zjarrfikësve ka thënë për Kallxo.com se gjatë inspektimeve nuk kanë gjentur ndonjë person po tentonte vetëvrasjen duke u hedhur nga Katedralja “Shën Tereza”.

Pas një informatë qe kemi marrë nga policia kemi ardhur asistencë ku për fat mirë kemi inspektuar bashku dhe nuk kemi hasur personin i cili ka dashur me mbytë veten. Nuk e dimë nëse ka qenë lajmërim i rremë por paktën ne kemi kryer gjitha inspektimet, por e përsëris se nuk kemi arritur me e gjetë personin”, ka thënë Zeka.

Policia është larguar nga Katedralja, personi i dyshuar nuk është gjetur vendin e ngjarjes.

fillim Policia kishte marrë një informacion se një person ka kërcënuar se do vetëvritet duke u hedhur nga Katedralja.

Policia ka dalë vendin e ngjarjes bashku me njësitin e Zjarrfikësve dhe ekipet mjekësore.

The post Personi që kishte lajmëruar Policinë për vetëvrasje nuk gjendet në Katedrale appeared first on INSAJDERI.

Reklama