Home » Për sherrin te Oaza në Strugë paditen 7 të rinj nga Kalishti

Për sherrin te Oaza në Strugë paditen 7 të rinj nga Kalishti

Për shkak dyshimit veprës kryer “Pjesëmarrje rrahje”, stacioni policor Strugë deri te Prokurori Publik ngriti padi penale kundër shtatë personave nga fshati Kalishtë i Strugës, informon policia.

7 personat kanë kryer veprën penale 16 shtator këtij viti, klubin e natës “Oaza” Strugë,ku një nga personat e ka goditur një person me shishe kokë dhe Pas shokët e tij morën pjesë sulmin fizik,informon SPB-Ohër.

Reklama