Home » Një person po kërcënon me vetëvrasje nga Katedralja në Prishtinë [VIDEO]

Një person po kërcënon me vetëvrasje nga Katedralja në Prishtinë [VIDEO]

Një person është duke kërcënuar me vetëvrasje nga Katedralja Prishtinë. vendin e ngjarjes janë ndihma e shpejt dhe një Policia e Kosovës dhe ekipi i zjarrfikësve.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

LIVE: Një person po kërcënon me vetëvrasje nga Katedralja

Posted by Kallxo.com on Friday, 12 October 2018

 

The post Një person po kërcënon me vetëvrasje nga Katedralja në Prishtinë [VIDEO] appeared first on INSAJDERI.

Reklama