Home » “Mos mi prek patatinat ndryshe të vrava…”

“Mos mi prek patatinat ndryshe të vrava…”

 

Një adoleshent Karolinën e Jugut ka qëlluar me armë kushëririn e tij për një patatinë.

Ngjarja ndodhi, pasi adoleshenti paralajmëroi kushëririn e tij mos ia hante patatinat Lays.

Autori Ryan Dean Langdale, 19 vjeç, njoftoi policinë për një plagosje aksidentale shtëpinë e tij. I dyshuari u tha autoriteteve se kushëriri i tij 17-vjeç u vetëplagos aksidentalisht teksa po pastronte pushkën e gjuetisë.

Por dëshmitë e tij nuk përputheshin me provat.

Një javë vonë kur kushëriri i Langdale u zgjua nga koma, ai informoi autoritetet se kushëriri i tij e qëlloi atë gjatë një debati për patatet Lays.

bërtiti mos i prekja patatet Lays kundërt do qëllonte dhe ashtu bëri”, tha 17-vjeçari.

Langdale është akuzuar për vrasje mbetur tentativë.

l.h/ dita

Reklama

Lexo më shumë