Home » Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Muaji Tetor gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, për rritur vëmendjen dhe mbështetjen për sensibilizimin, zbulimin e hershëm, trajtimin, si dhe kujdesin paliativ për këtë sëmundje.

Kanceri i gjirit është kanceri i zakonshëm i grave mbarë botën, si vendet e zhvilluara dhe vendet zhvillim.

Për minimizuar rrezikun e shkaktimit një sëmundjeje ngjashme, duhet filloni monitoroni dietën tuaj, shkruan TCH.

Këtu janë ushqimet duhen shmangur për parandaluar shfaqjen e tumorit këtë zonë.

Ushqime konservuara
Screenshot_2 Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Krip
Screenshot_2 Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Ushqime skuqura
Screenshot_2 Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Mishi i kuq
Screenshot_2 Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Sheqeri i bardhë
Screenshot_2 Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Alkooli
Screenshot_2 Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Produktet e qumështit
Screenshot_2 Mos konsumoni këto produkte – parandaloni kancerin e gjirit

Reklama