Home » Michelle Williams puthet me bashkëshortin në mes të rrugës

Michelle Williams puthet me bashkëshortin në mes të rrugës

Michelle Williams dhe dashuria e saj janë lumtur se kurrë.

Aktorja 38 vjeçare e Venom dhe bashkëshorti i saj i ri, 40 vjeçari Phil Elverum janë parë duke u puthur Brooklyn, ku dy jetojnë tani me vajzat e tyre nga lidhjet e mëparshme.

Williams dhe Elverum ishin veshur dy me ngjyrë kuqe, derisa po shëtisnin qenin e tyre.

BBOfnB4 Michelle Williams puthet me bashkëshortin në mes të rrugës

Aktorja kishte treguar për Vanity Fair muajin korrik se ajo ishte martuar me Elverum një ceremoni martesore sekrete Adirondacks , ku vajzat e tyre ishin pranishme.

Williams ka vajzën 12 vjeçare Matilda me Heath Ledger derisa Elverum ka vajzën trevjeçare nga martesa e tij e parë.

Reklama