Home » Kujdes të madh kur të furnizohi me derivate në ”Shell – Al Petrol”, ja çka ndodhi

Kujdes të madh kur të furnizohi me derivate në ”Shell – Al Petrol”, ja çka ndodhi

Mbi 30 maune mbushura me derivate naftës janë bllokuar terminalin doganor Kosovës.

Këto maune sipas burimeve lajmi.net brenda doganës se janë kompanisë ‘Shell – Al Petrol’.

Lajmi.net merr vesh poashtu, se kjo ndalesë është bërë pasi analizat laboratorike kanë treguar se kualiteti i derivateve nuk e ka përmbushur nivelin minimal kërkuar sipas ligjit dhe Ministrisë Tregtisë dhe Industrisë.

43232892_489530144857986_3012963826371919872_n Kujdes të madh kur të furnizohi me derivate në ”Shell – Al Petrol”, ja çka ndodhi

Sipas dokumenti siguruar nga lajmi.net, pika e filtribilitetit për periudhën kohore, 1 tetorit deri 1 nëntori, mbi vlerën e kërkuar për derivate ishte -10, ndërsa kompania fjalë me produktet e saja kapte vlerën -4, vlerë kjo nën standardet e kërkuara.

Sido qoftë, lajmi.net vazhdimësi ka provuar kontaktojë me përfaqësuesit e doganës dhe me zyrtarin për informim, Adriatik Stavileci, për marr një qëndrim zyrtar për rastin fjalë mirëpo kontakti me ta ka qenë i pamundur.

Gjithashtu, lajmi.net ka provuar marrë një qëndrim edhe nga zyrtarët e kompanisë ‘Shell -Al Petrol’, cilët nuk kanë shprehur gatishmëri flasin, duke thënë se “s’ka kush flet se sot është pushim”.

Jo nuk jam ngjarje”, është shprehur një nga përfaqësuesit e kompanisë, Argjend Gashi.

Lajmi.net ka kërkuar pas një kohe t’i sigurohet një përgjigje për çështjen fjalë mirëpo Gashi ka insistuar “po vjen keq është ora 8 e gjysmë (20:30), jemi pushim gjithë kështu nuk jemi ngjarje, nuk di çka me fol”

The post Kujdes të madh kur të furnizohi me derivate në ”Shell – Al Petrol”, ja çka ndodhi appeared first on Veriu.info.

Reklama