Home » Kryeprokurori Syla kërkon që rastet e dhunës në familje të trajtohen me prioritet

Kryeprokurori Syla kërkon që rastet e dhunës në familje të trajtohen me prioritet

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore Mitrovicës, Shyqyri Syla, ka mbajtur takim me drejtoreshën e Drejtorisë Rajonale Policisë Mitrovicë, Afërdita Mikullovci, si dhe me shefat e hetimeve Stacioneve Policore Mitrovicë, Skenderaj dhe Vushtrri, si dhe shefin e Hetimeve Rajonale Policisë Mitrovicës.

Temë e rëndësishme e takimit ka qenë diskutimi për rastet e dhunës familje.

Kryeprokurori Syla, është shprehur se është shqetësuese rritja e rasteve dhunës familje, si dhe ka kërkuar këto raste kenë trajtim veçantë si dhe u jepet prioritet, thuhet njoftimin për media, transmeton Klan Kosova.

Prokurorinë Themelore Mitrovicës, është i caktuar një prokuror i cili merret ekskluzivisht me këto raste.

klankosova.tv

Reklama