Home » Komuna e Prizrenit akuzon gjykatën për shpërfillje faktesh për mbeturinat

Komuna e Prizrenit akuzon gjykatën për shpërfillje faktesh për mbeturinat

Komuna e Prizrenit ka akuzuar Gjykatën Themelore Prizrenit për shpërfillje apo hedhje poshtë fakteve lidhur me hedhjen e paligjshme mbeturinave ngurta nga persona papërgjegjshëm.

Sipas zyrtarëve komunalë, pandëshkueshmëria po bën vazhdojë praktika e hedhjes paligjshme mbeturinave nga keqbërësit, shkruan sot Koha Ditore.

Mirëpo këto akuza janë hedhur poshtë nga Gjykata Themelore, e cila ka pohuar se lëndët e kësaj natyre duhet jenë precize dhe ka kërkuar bashkëpunim profesional nga gjitha institucionet.

komunikatën e Komunës Prizrenit thuhet se “faktet për hedhje mbeturinave ngurta nga persona papërgjegjshëm shpesh nuk përfillen ose hidhen poshtë nga Gjykata Themelore. Kjo është një prej arsyeve pse keqbërësit e pandëshkuar vazhdojnë hedhin mbeturina, ndërsa pëson e gjithë Komuna”.

The post Komuna e Prizrenit akuzon gjykatën për shpërfillje faktesh për mbeturinat appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama