Home » Informata për tentim vetëvrasje te Katedralja del e rreme

Informata për tentim vetëvrasje te Katedralja del e rreme

Me herët u raportua se një person po kërcënon me vetëvrasje nga Katedralja Prishtinë. Por një informatë e tillë pas verifikimit vendit ngjarjes nga autoritetet del jetë e rreme.

Komandanti i Brigadës Zjarrfikësve Prishtinë, Latif Zeka e ka mohuar këtë pasi kanë inspektuar brenda katedrales. Ai ka thëne se fatmirësisht nuk kanë hasur ndonjë person ka tentuar vret vetën.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Finformata-per-tentim-vetevrasje-te-katedralja-del-e-rreme%2F&referer=https%3A%2F%2Fl.facebook Informata për tentim vetëvrasje te Katedralja del e rreme

Pas një informate qe kemi marrë nga policia gjoja një person po don kërcej nga kulla e katedrales, kemi dalë terren. Për fat mirë nuk kemi hasur person dëshiron mbysë vetën”, ka thënë Zeka.

Zeka ka thënë se gjitha dyert kanë qenë mbyllura, poashtu edhe lifti. Ndryshe vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore, zjarrfikësit dhe ambulanca. Rasti mbetet për tu hetuar nga autoritet./Indeksonline/

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Finformata-per-tentim-vetevrasje-te-katedralja-del-e-rreme%2F&referer=https%3A%2F%2Fl.facebook Informata për tentim vetëvrasje te Katedralja del e rremelg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Finformata-per-tentim-vetevrasje-te-katedralja-del-e-rreme%2F&referer=https%3A%2F%2Fl.facebook Informata për tentim vetëvrasje te Katedralja del e rremelg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Finformata-per-tentim-vetevrasje-te-katedralja-del-e-rreme%2F&referer=https%3A%2F%2Fl.facebook Informata për tentim vetëvrasje te Katedralja del e rreme

The post Informata për tentim vetëvrasje te Katedralja del e rreme appeared first on Veriu.info.

Reklama