Home » EUICC të hënën sjellë ekspozitën “Fading under the sky” nga Rron Qena

EUICC të hënën sjellë ekspozitën “Fading under the sky” nga Rron Qena

hënën duke filluar nga ora 19:00 hapësira e Qendës Informative dhe Kulturore BE-së , do hapet ekspozita “Duke u venitur nën qiell” nga Rron Qena, shkruan KultPlus.

këtë ekspozitë Rron Qena, do prezantojë një seri pikturash frymëzuara nga qyteti, qielli, atmosfera dhe rrethina, transformuara ngjyra errëta dhe lehta. perspektivën artistike Qenës, vendi, qyteti dhe populli i tij ngadalë po veniten ndërsa qielli vazhdon shkëlqejë.

Ngjyrat e zbehtë tregojnë ndjenjën e mbytjes nga problemet shoqërore dhe politike, apo nga ndërtesat klaustrofobike, ndërsa ajo mbetet për njerëzit është bukuria e qiellit mbizotëron me ngjyrat qetësuese dhe rezistencën e saj.

Rron Qena, ka lindur dhe është rritur Prishitnë, si dhe deri tani ka hapur disa ekspozita personale por edhe kolektive./ KultPlus.com

43950421_2122203597798885_1939133672074510336_n EUICC të hënën sjellë ekspozitën “Fading under the sky” nga Rron Qena

The post EUICC të hënën sjellë ekspozitën “Fading under the sky” nga Rron Qena appeared first on KultPlus.

Reklama